Новини

Увага ШАХРАЇ!

Ця інформація допоможе захистити нашу з Вами благодійну діяльність від шахраїв і допоможе врятувати ще не одне життя.

Дякуємо компанії «БРСМ-Нафта» за надане дизельне пальне для заправки наших генераторів

18-01-2023
 
Шановні друзі, наш Фонд  разом з Інститутом серця від щирого серця дякує компанії  «БРСМ-Нафта», яка вже вдруге, на благодійних засадах, надала дизельне пальне для заправки генераторів, яки у разі необхідності будуть забезпечувати безперебійну роботу всіх відділень Інституту серця, від операційних до палат де перебувають кардіохворі пацієнти та поранені військові.
 

Гуманітарна допомога від "Нової пошти"

20-01-2023
Шановні друзі, ми разом з нашим партнером ДУ "Інститут серця МОЗ України" сердечно дякуємо нашим новим друзям и партнерам групі кампаній «Нова пошта» надану благодійну пожертву. 

Сердечна подяка

01-09-2022
Сьогодні ми разом з нашим партнером ДУ "Інститут серця МОЗ України" сердечно дякуємо всім нашим друзям та партнерам, які в цей важкий для нашої країни час, час боротьби з російськими окупантами, надавали нам допомогу та підтримку, а саме: компанії Getinge Polska; німецькому заводу VÖLKER GmbH; МБФ «Міжнародний благодійний фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці»; БО «Благодійний фонд «Фром Харт Юей»; БО «Українська організація милосердя»; ППО Каскад Київських ГЕС і ГАЕС; ТОВ «БК»ЖИТЛОБУДІНВЕСТ»; ТОВ «БВ ІНСТАЛЛ»; ТОВ «АРМАКІПСЕРВІС»; ПРАТ «ВПБФ «АТЛАНТ»; 

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО ВІДНОВЛЕННЯ філіалу Інституту серця в Ірпені

Філіал Інституту серця в Ірпені на сьогоднішній день, на жаль, не в змозі приймати пацієнтів через руйнування, наругу, мародерство з боку російських окупантів – обладнання, яке коштує мільйони гривень та яке нещодавно було придбано для філії – нещадно розтрощене. Приміщення майже зруйновані та спотворені слідами перебування цих нелюдів. Все, що вони не змогли унести з собою, – все простріляне та виведено з ладу.

Гуманітарна допомога від CONCORD 3000

28-07-2022
Сьогодні у нас з’явився новий друг та партнер - Благодійна організація «Благодійний фонд «Співдружність 3000» (CO CF CONCORD 3000). Діяльність цієї організації різнопрофільна та різноманітна,  але з 24 лютого 2022 року робота фонду спрямована виключно на допомогу армії та громадянам України, які постраждали від агресії РФ. Одним із найважливіших напрямків роботи фонду є допомога медичним установам. 

Сердечна подяка німецькому заводу VÖLKER GmbH

15-07-2022
Шановні друзі, ми разом з нашим партнером ДУ "Інститут серця МОЗ України" сердечно дякуємо німецькому заводу VÖLKER GmbH за гуманітарну допомогу, всебічна підтримка від дружніх країн, бажання допомогти не знають відстані!

Сердечна подяка компанії Getinge Polska

16-06-2022
Всебічна підтримка від дружніх країн, бажання допомогти не знають відстані!
В цей надскладний для України час, коли десятки тисяч мирних жителів зазнали смертоносних бомбардувань з боку російської федерації та отримали поранення, величезна кількість наших громадян стали тимчасовими переселенцями та втратили домівки, підтримка та допомога для українців дуже важлива та необхідна.

Благодійна організація «Українська організація милосердя» - дітям!

В цей надскладний для України час коли десятки тисяч мирних жителів зазнали смертоносних бомбардувань з боку російської федерації та отримали поранення, зруйнована інфраструктура міст країни, культурні та історичні пам’ятки знищені, пошкоджені та зруйновані заклади охорони здоров’я, величезна кількість наших громадян стали тимчасовими переселенцями та втратили домівки, підтримка та допомога для українців дуже важлива та необхідна.

Допомога від мережі дитячих освітніх закладів «Тотоша»

Шановні друзі,  у час жорстокої агресії та війни російської федерації проти України, проти нашого народу гуманітарна допомога у вигляді засобів особистої гігієни, та дитячого харчування для дитячого відділення Інституту серця мають велике значення для маленьких хворих.